Categorieën

  • Afrikaanse maaltijden
  • Surinaamse maaltijden
  • Afrikaanse/Surinaamse snacks
  • Niet vegetarisch
  • Vegetarisch
  • Dranken
  • Afrikaans Buffet
  • Allergeneninformatie

Leer gezellig Afrikaans koken in een kleine groep van 4-8 personen.
De workshop duurt ongeveer 4 uur en bestaat uit 2 uur koken onder begeleiding van chefkok Tandy Sakala zelf gevolgd door het diner van de door u uw zelf bereide gerechten.
De kosten zijn 55 euro per persoon (incl. BTW). Hierbij zijn ook inbegrepen 3 alcoholische drankjes en onbeperkt fris, koffie en thee.
De workshop vindt plaats in Den Hoorn zh en dient bij voorkeur minimaal 4 weken van te voren besproken te worden.

Menu 1
- Samusa's (hartige Oost-Afrikaanse snack in bladerdeeg)
- Geit in pittige rode saus
- Kip Piri-Piri
- Afrikaanse spinzie met egusipoeder van meloenzaden en garnalen
- Pompoen/zoete aardappel salade
- Jollof rijst (in rode saus met tonijn)
- Bakbanaan
- Malva (Zuid-Afrikaans nagerecht)

Andere programma's en menu's zijn mogelijk in overleg

Nieuwsbrief Tandy catering
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.