Categorieën

  • Afrikaanse maaltijden
  • Surinaamse maaltijden
  • Afrikaanse/Surinaamse snacks
  • Niet vegetarisch
  • Vegetarisch
  • Dranken
  • Afrikaans Buffet
  • Allergeneninformatie
Leer gezellig Afrikaans koken in een kleine groep van 4-8 personen.
De workshop duurt ongeveer 4 uur en bestaat uit 2 uur koken onder begeleiding van chefkok Tandy Sakala zelf gevolgd door het diner van de door u uw zelf bereide gerechten.
De kosten zijn 65 euro per persoon (incl. BTW). Hierbij zijn ook inbegrepen 3 alcoholische drankjes en onbeperkt fris, koffie en thee.
De workshop vindt plaats in Den Hoorn zh en dient bij voorkeur minimaal 4 weken van te voren besproken te worden.

Menu 1
- Samusa's (hartige Oost-Afrikaanse snack in bladerdeeg)
- Geit in pittige rode saus
- Kip Piri-Piri
- Afrikaanse spinzie met egusipoeder van meloenzaden en garnalen
- Pompoen/zoete aardappel salade
- Jollof rijst (in rode saus met tonijn)
- Bakbanaan
- Malva (Zuid-Afrikaans nagerecht)

Andere programma's en menu's zijn mogelijk in overleg
Nieuwsbrief Tandy catering
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies